Atunuʻu o Asia e talosagaina le 45 pasene o igoa faʻailoga ile 2022

vvvd

Ile suʻesuʻega talu ai nei a le AWA Alexander Watson Associates, o le a faʻaauau ai pea e Asia ona mauaina le tele o sea ile maketi, lea e fuafua e oʻo atu ile 45 pasene ile faaiuga ole 2022. 

O le faʻailogaina ma le teuteuina o oloa e taua tele i le fale afifiina, tuʻufaʻatasia o faʻamatalaga taua e iloa ai se oloa ma le faʻatauina atu o mea totino o le faʻailoga ma luga ole fata vaʻaia.

O le soifua maloloina tulaga o lenei maketi o loʻo faʻamaonia i le faʻatoa faʻasalalau 14th lomiga o AWA Alexander Watson Associates 'Global Taʻitasi Iloiloga Iloiloga ma Oloa teuteuina. Na te suʻesuʻeina uma itu eseʻese o le mataupu, i luga ole faʻavae autu ole igoa - o le mamafa-maaleale, kelu-faʻapipiʻiina, ufiufi, i totonu o le suia igoa - ma a latou sapalai faʻailoga filifili.

O le suesuega fou auiliiliga talaaga otooto o le eseʻese-faʻaaogaina talosaga vaega, e aofia ai muamua oloa igoa, fesuiaʻiga o faʻamatalaga lolomiina, ma le saogalemu igoa, ma seti i latou i le tulaga o le loloto loloto auiliiliga maketi faʻaitulagi.

I le 2019, na fuafuaina e le AWA o le aofaʻi o igoa o le lalolagi e tusa ma le 66,216 miliona sqm - o loʻo faʻaalia ai le tuputupu aʻe o le 3.2 pasene nai lo le tausaga talu ai. E ui o nei fuainumera o loʻo faʻataʻitaʻia uma le igoa ma oloa teuteuga tekonolosi, 40 pasene o nei voluma sa i ai i le mamafa-maʻoti faʻailoga, 35% i kelu-faʻaaogaina faʻailoga ma, i aso nei, 19 pasene i lima faʻaigoa faʻailoga tekonolosi.

I le itulagi, o atunuʻu o Asia o loʻo faʻaauau pea ona latou mauaina le tele o sea maketi ma le 45 pasene o le aofaʻi, sosoo ai ma Europa ma le 25 pasene sea, Amerika i Matu ma 18 pasene, Amerika i Saute ma le valu pasene ma Aferika ma Sasaʻe tutotonu ma le fa pasene.

O le suʻesuʻega faʻamaumauga muamua-Covid-19 tuputupu aʻe faʻavasegaina, peitaʻi o le kamupani o le a tuʻuina atu uma suʻesuʻe lesitala ma se faʻafouga auiliiliga i le Q3 2020 o le aʻafiaga o Covid-19.


Taimi Post: Nov-23-2020