Ua lapatai mai Finat i le le lava o meafaitino

csdcds

O le le lava o mea fa'apipi'i faifaipea e mafai ona matua fa'alavelaveina ai le tu'uina atu o fa'ailoga fa'atino ma fa'atonuga ma afifiina, o le lapata'iga lea a Finat, le fa'alapotopotoga a Europa mo le pisinisi fa'ailoga fa'apipi'i.

Fai mai Finat, i le 2021, o loʻo manaʻomia e Europa tagata faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le isi 7 pasene i le toetoe lava 8.5 piliona sikuea, ina ua maeʻa le siʻitia o le 4.3 pasene i le 2020. O lalo ifo o nei fuainumera o faʻavae faʻafeagai.

Ae i le 2020, o le tele o manaoga mo igoa pipii na mafua ona o le manaʻomia o igoa i vaega taua, na toe faʻateleina le manaʻoga i le kuata lona lua ma le tolu o le 2021 ona o le faʻafuaseʻi o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga i Europa.Ae ui i lea, ina ua maeʻa faʻalavelave faʻalavelave faʻapitoa talu mai le taumafanafana talu ai, o le manuia o le pisinisi faʻailoga ua matua suia talu mai le amataga o le 2022 e ala i le faʻatupuina o faʻatasiga i se fale gaosi pepa faʻapitoa i Finelani ma talu ai nei, o se isi faʻatau oloa i Sepania.

O mill o lo'o tete'e e nafa ma le sili atu i le 25 pasene o togi pepa na fa'aaogaina e gaosia ai mea e fa'aoga e lolomi, teuteu ma tipiina igoa pipii i Europa.

E ui lava o le sapalai o mea mataʻutia mo igoa o loʻo lagolagoina ma le manuia i le amataga o le 2022 e le au faʻaliliu igoa, o lenei tulaga e foliga mai e le faʻaauau pea i le kuata lona lua o le 2022. ma afifiina i meaʻai, vailaʻau, tausiga faʻalesoifua maloloina ma logistics vaega i Europa, lapataia Finat.

A fa'apea ole lapopoa ole 10 cm2 ile fa'ailoga, 8.5 piliona sikuea mita fa'aaogaina i Europa ile tausaga e tutusa ma le lata i le 16.5 piliona fa'ailoga i vaiaso ta'itasi.I le avea ai o se vaega o le aofaʻi o tau o oloa, o le tau o se igoa e tasi atonu e maualalo.Ae, o le faʻaleagaina o le leai o se avanoa i tagata gaosi oloa, kamupani faʻatau, tagata faʻatau, ma mulimuli ane tamaoaiga ma sosaiete a Europa e tele.

Talu mai le fa'ai'uga o Ianuari, Finat, fa'alāpotopotoga fa'ailoga a le atunu'u, ma tagata lomitusi ta'ito'atasi o lo'o talosaga atu i itu auai o lo'o a'afia i le tete'e ina ia mafaufau i le lautele o le a'afiaga o le fe'ese'esea'iga i a latou tagata fa'atau i lalo ifo: tagata fa'atau oloa, tagata gaosi igoa, tagata fa'atau, fa'atau oloa. ma, mulimuli ane, tagata fa'atau i faleoloa po'o luga ole laiga.E o'o mai i le taimi nei, o nei talosaga e le'i atagia i se fa'avavevave o feutanaiga.

'E pei ona tatou vaʻaia i le taimi o faʻamaʻi, o faʻailoga o se vaega taua tele o atinaʻe taua e faigata ona suia,' o le tala lea a Philippe Voet, peresetene o Finat.'O matou tagata o le au paia e masani lava ona mataalia ma fou i le sailia o ni fofo fou ma isi fofo mo a latou tagata fa'atau.E oo lava i aso nei, e leai se gataaga o le fatufatua'i i totonu o le fa'ailoga tau fa'ailoga ma nu'u e fa'amautu uma sapalai fa'ailoga taua ma fa'atumauina pea a tatou tagata faigaluega.

'E matua vavalalata uma i la'ua i o ma'ua loto, ma e ma te le fiafia e va'ava'ai atu i le ma mafutaga ma i la'ua ua mokesi e lenei fe'ese'esea'iga o lo'o fai pea.A aunoa ma se paipa lelei o mea mata, o le a faamalosia tagata liliu igoa e faʻalautele taimi taʻitaʻia, faʻamuamua tagata faʻatau, tuʻu se vaega o le gafatia ma tuʻuina tagata faigaluega i livi ona e le lava mea e faʻaliliu i igoa.Matou te toe talosaga atu i paaga o loʻo auai i le feeseeseaiga e faia mea uma e mafai e toe faʻaauau ai le gaosiga e aunoa ma se toe faʻatuai.Fa'asaga i tulaga ua leva ona utiuti sapalai talu mai le taumafanafana talu ai ma o le taimi nei o le osofa'iga mata'utia o Iukureini e se atunu'u tuaoi, o se fa'aopoopoga atili o le osofa'iga e o'o lava i tua atu o le aso o Aperila 2 o le a le mafai ai ona fa'aagafesootai ma le tamaoaiga.'

Jules Lejeune, pule faatonu o Finat, na faaopoopo mai: 'Matou te i ai faatasi ma le vaega lomitusi faapisinisi lea e fai ma sui e ala i le Intergraf.Ae le na'o a tatou vaega e lua.E tele sapalai sapalai, lata ane foi, e tutusa lava le "fa'aletonu" o le fa'alagolago i le lalolagi i se numera la'ititi o tagata ta'a'alo.I le agai i luma i tua atu o le faʻafitauli o loʻo i ai nei, Finat ma sui o le European Label Community e manaʻo e faʻaaoga lesona na aʻoaʻoina mai le mataupu o loʻo i ai nei e auai i se felafolafoaiga faʻasalalau e faʻasalalau atili ai le lamatiaga i sosaiete, i tulaga o aʻoaʻoga faʻatautaia o le sapalai. , i tulaga o le galulue faatasi o alamanuia ma i tulaga o faiga faavae lautele.I le matou European Label Forum ia Iuni, matou te totoina fatu mo sea talanoaga.'


Taimi meli: Mati-17-2022