Lipoti faʻateleina tuputupu ae mo afifi holography

erg

Ua faalauiloa mai e le International Hologram Gaosi Association (IHMA) le lipoti talu ai nei a le aufaipisinisi o loʻo iai le mautinoa o le maketi mo le faʻamaoniaina o tekonolosi o le a tumau malosi ma malosi mo le isi tausaga e ui lava i pisinisi o loʻo tauivi ma le aʻafiaga o Covid-19.

Oʻo mai i le taimi o loʻo tauivi pisinisi faʻavaomalo ma le aʻafiaga o le faʻamaʻi o le coronavirus, fai mai le vaega o fefaatauaiga, o le lipoti 'Anti-counterfeiting, Authentication and Verification Technologies' fuafuaina o le maketi i le lalolagi atoa mo holograms ua faamoemoe e tupu e tusa ma le 27 pasene nai lo le i le isi lima tausaga i le taimi na faʻatalitali ai le maketi o afifi anti-counterfeiting i le lalolagi e oʻo atu i le USD 133 piliona i le faʻaiuga o le 2026, ma le CAGR sili atu i le 10 pasene i le taimi o le 2021-2026.

O le avetaavale autu i tua atu o le maketi tuputupu aʻe o kamupani vaʻai e puipuia a latou oloa mai ituaiga piracy ma faʻaititia le maualuga o le taufaʻasese e ala i le faʻaaogaina o alualu i luma faʻamaonia ma faʻamaonia tekonolosi. E tusa ai ma le IHMA o le tekonolosi fou i totonu o le anti-taufaasese, faʻamaonia ma faʻamaonia maketi o se tasi foi o sili taua mea na mafua ai le tuputupu aʻe o le maketi.

'O loʻo feagai le au fai pisinisi ma faʻamataʻuga lautele, o loʻo atiaʻe ma faʻaogaina e le au faʻatau ni tulaga tuʻufaʻatasi e faʻatagaina ai faʻailoga e faʻataʻitaʻi ai le faʻatau atu o faleoloa, sapalaiina o laina ma mea tau faʻamataʻu i luga ole laiga. 'Faʻafuainumera fofo o se manino ma tuputupu faʻaopoopoga i le faʻamaoniaina fofo, o isi taimi e tuʻua ai, ae i totonu o le holographic alamanuia o le tuʻufaʻatasia ma le afifiina ala ma faʻasologa faiga faʻatasi ai ma isi fofo, na vaʻaia o le vaʻaia lumanaʻi. I le faia o lea mea, o avanoa mo holograms ia avea i luma o le a unaʻia le tuputupu aʻe vaega.

'Taua, o le lipoti faʻailoa mai o le matafaioi a holograms o lelei auupega i le lumanaʻi tau faasaga i tagata pepelo ma taufaasese o le a faʻaauau pea ona faʻaleleia le puipuiga ituaiga. O i latou uma e aofia ai i le sapalai o oloa o le a faʻamautinoaina i taimi uma e ala i le i ai o holograms i oloa, faʻalauiloaina o penefiti latou te avatua, 'faʻaiʻu Dunn.

O le faʻaaogaina lelei ma le faʻaogaina o vaʻavaʻaia faʻamaonia, pei ona lagolagoina e le tulaga masani o le ISO 12931, e mafai ai e tagata suʻesuʻe ona faʻamaonia le moni aʻiaʻi o se oloa talafeagai, e ese mai i oloa pepelo e o mai i ni nofoaga vevela i Asia ma sasaʻe o Europa. E oʻo ia i latou o loʻo tauʻavea se vaega faʻamaonia e le faʻamaoni, e mafai ona iloga mai le mea moni pe a fai o le aitema o loʻo iai se tali ma le faʻaeteete.


Taimi Post: Nov-23-2020